نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

گوگل ادوردز چه مزایای دارد؟ تا بحال هنگام جستجوی عبارتی در گوگل به نتایجی که با علامت AD دیده می شوند دقت کرده اید؟ میدانید که این علامت چرا برای دیگر وب سایت ها مشاهده نمی شود؟ یا چرا وب سایت هایی که دارای علامت AD هستند معمولا در ابتدای صفحه نتایج گوگل ظاهر می شوند؟ این وب سایت از سیستم تبلیغاتی گوگل استفاده نموده اند تا بتوانند میزان فروش و اراده خدمات خود را افزایش دهند. با همراه باشید تا شما را با این سیستم تبلیغاتی به عبارت دیگر گوگل ادوردز آشنا کنیم و مزیت های آن را برایتان روشن سازیم. در صورت نیاز به مشاوره رایگان و اطلاع بیشتر از هزینه های استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل با متخصصین ما در ارتباط باشید.

09196218447

گوگل ادوردز چیست؟

یکی از دغدغه های وب مستران بعد از راه اندازی وب سایت، افزایش میزان ترافیک ورودی و در نتیجه ی آن افزایش میزان فروش می باشد پس باید وب سایت خود را به کمک سئو برای موتورهای جستجو همچون گوگل بهینه سازی کنند. اما راه دیگری نیز وجود دارد تا به وسیله آن ترافیک بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنند. ادوردز یک سیستم تبلیغاتی ارائه شده توسط گوگل می باشد که به شما کمک می کند تا بازاریابی خدمات و محصولات خود را توسعه دهید. روش کار این سیستم بازاریابی به این گونه می باشد که شما برای کلمه ای کلیدی هزینه را پرداخت می کنید تا برای آن کلمه کلیک دریافت نمایید. اما فراموش نکنید که گوگل تنها با هر کلیک روی کلمه ی کلیدی مشخص شده از هزینه پرداختی شما کسر می کند. به عبارت دیگر می توان گفت که روش کار گوگل ادوردز به صورت Pay Per Click یعنی پرداخت به ازای هر کلیک می باشد. شما می توانید وب سایت هایی که از این سیستم تبلیغاتی گوگل استفاده می کنند را با علامت AD تشخیص دهید. استفاده از google ads مزیت های قابل توجهی داشته که در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد

مزایای تبلیغات گوگل ادوردز

کاربران  روزانه به منظور دستیابی به محصولات و خدمات مورد نیاز خود از اینترنت استفاده می کنند و معمولا به وب سایت هایی سر می زنند که جز نتایج اولیه باشند. از این رو وب مستران برای آن که بتوانند کاربران بیشتری را به سمت وب سایت خود جذب کنند از تکنیک هایی همچون تبلیغات کلیکی گوگل استفاده می کنند که بتوانند جز ابتدایی ترین نتایج جستجو قرار گیرند تا به وسیله ی آن به هدف خود نزدیک شوند. این تبلیغات مزایای قابل توجه ای را به دنبال دارد.

1) آگاهی کاربران از برند شما: از قدیم الایام صاحبان کسب و کار برای افزایش میزان فروش خود از روش های تبلیغاتی گوناگونی مانند بنر، روزنامه و تلویزیون استفاده می کردند که علاوه بر صرف انرژی بسیار و هزینه ی بالا نتیجه ی مطلوب خود را از آن دریافت نمی کردند. اما امروزه با پیشرفت اینترنت می توانید به کمک گوگل ادز هنگامی که کاربران به دنبال محصولات موردنظر خود هستند برند خود را به اطلاع مخاطبانتان برسانید.

2) نتیجه گیری سریع تر نسبت به سئو: همانطور که در ابتدا به آن اشاره نمودیم برای آن که جز نتایج اولیه موتورهای جستجو همچون گوگل قرار بگیرد تا کاربران بیشتر از وب سایت شما دیدن کنند لازم تا آن را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید. انجام عملیات سئو به منظور بهینه سازی سایت کمی زمان بر خواهد بود اما با استفاده از گوگل ادوردز می توانید زودتر به نتیجه دلخواهتان نزدیک شوید.

3) کسب رتبه ی بهتر در صفحه نتایج گوگل: رقابت بر سر کسب رتبه بالا در گوگل کار دشواری است چرا که رقبای زیادی برای دستیابی به این هدف دست به کار شده اند از این رو برای آن که بتوانید سریع تر به نتیجه مطلوب خود برسید و رتبه ی بهتری را در صفحه نتایج گوگل کسب کنید، google ads بهترین گزینه می باشد.

4) کسب ترافیک ارگانیک: یکی دیگر از قابلیت ها و مزایای گوگل ادوردز اینست که می توانید با مشخص نمودن موقعیت جغرافیا و نوع دستگاه مورد استفاده کاربران، تبلیغات خود را برای آن ها به نمایش بگذارید و هدفمند تر ترافیک جذب نمایید. به عنوان مثال ممکن است که کالا یا خدمات شما فقط مختص به دستگاه های کامپیوتری می باشد از این رو با مشخص کردن نوع دستگاه تبلیغات را تنها برای کاربرانی که از کامپیوتر استفاده می کنند نشان داده شود.

5) انعطاف پذیر است: یکی از مهمترین قابلیت های این سیستم تبلیغاتی انعطاف پذیری در شخصی سازی کمپین های تبلیغاتی است. به عنوان مثال می توانید به راحتی افزونه هایی را اضافه کنید یا تبلیغ خود را برای کاربرانی که از پلتفرم هایی همچون Gmail، Youtube استفاده می کنند نیز نمایش دهید.

6) امکان اندازه گیری تبلیغات گوگل: شما می توانید به کمک google ads میزان برگشت سود را بررسی کرده یا تعداد لید را محاسبه کنید در صورتی که در تبلیغات آفلاین نمی توانید تشخیص دهید که مشتریان از کدام روش جذب شده اند.



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر قزوین می باشد که همانطور که از نامش مشخص است ماده اصلی تشکیل دهنده آن آرد نخودچی می باشد. شیرینی نخودچی خوشمزه بیشتر برای عید نوروز تهیه می شود.

طرز تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم اندازه لازم
آردنخود چی نیم کیلو
هل سبز  1 قاشق مربا خوری
پودر قند  250 گرم
روغن جامد  250 گرم

مرحله اول

ابتدا کره یا روغن صاف قنادی را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا نرم شود سپس به وسیله یک همزن برقی، چند دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم

پودر قند یا شکر را داخل روغن ریخته و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا حل شود سپس پودر هل را به مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

مرحله سوم

آرد نخودچی را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا کاملا صاف و یک‌دست شود سپس به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را کمی ورز دهید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد ورز داده شود، چون این‌کار موجب به روغن افتادن خمیر می‌شود.

مرحله چهارم

در ادامه زعفران دم کرده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملا یک‌دست و یک‌رنگ شود. برای نرم‌تر شدن شیرینی در این مرحله می‌توانید خمیر را به وسیله چرخ‌گوشت، چرخ کنید.

مرحله پنجم

مواد را داخل سلفون قرارداده و اجازه دهید ۵ تا ۶ ساعت استراحت کند.

مرحله ششم

فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به کمک وردنه با ضخامت نیم تا یک سانتی‌متر روی سینی باز کنید سپس قالب دلخواه‌تان را داخل آرد بزنید و شروع به قالب زدن کنید. اگر مایل نبودید از قالب استفاده کنید، خمیر را گرد کرده و روی سینی فر بچینید.

مرحله هفتم

شیرینی‌ها را به‌وسیله پودر یا خلال پسته تزیین کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شده؛ سینی را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.

شیرینی‌ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.

نکاتی برای ترد تر کردن و خوشمزه تر کردن شیرینی نخودچی

  1. برای اینکه خمیر شیرینی نخودچی را از حالت پودری در بیاورید میتوانید حداکثر30 الی 40 گرم روغن جامد به آن اضافه کنید،هر چند این شیرینی بدون روغن خوشمزه تر و با کیفیت تر خواهد شد.
  2. در صورت تمایل میتوانید به اندازه نصف قاشق غذا خوری هل به خمیر شیرینی اضافه کنید.
  3. آرد برنج کمک می کند تا شیرینی شما ترد تر شود.به همین دلیل میتوانید صد گرم از آرد نخودچی را کم کنید و به جای آن از آرد برنج استفاده کنید. 
  4. این شیرینی را میتوانید با زعفران یا پودر پسته و یا بادام تزیین کنید.
  5. در شیرینی نخودچی میتوانیدکره را جایگزین روغن جامد کنید .
  6. به دلیل سفت نبودن خمیر این شیرینی معمولا قالب زدن آن کمی مشکل دارد بنابراین باید با توجه به نوع آرد مقدار آن را کم و زیاد کنید.
  7. خمیر این شیرینی هر چقدر بیشتر بماند پخت بهتری پیدا می کند.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

معمولا ته چین با مرغ یا گوشت طبخ می شود که یک غذای اصیل ایرانی فوق العاده برای میهمانی ها می باشد

دستور پخت ته چین

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ:

  • سینه مرغ: 1 عدد
  • برنج: 3 پیمانه
  • ماست چکیده: 1 پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • گلاب: 1 فنجان
  • زرشک: 100 گرم
  • پودر قند: 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع: به اندازه لازم
  • زعفران آب کرده: 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • خلال پسته: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار کافی

دستور تهیه ته چین مرغ:

  1.  مرحله اول: باید سینه مرغ را آماده کنید، برای این کار سینه مرغ را به همراه چند پیمانه آب و پیاز خرد شده و زرد چوبه در داخل یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. بعد از پخته شدن سینه مرغ، قابلمه را از اجاق گاز پایین بیاورید و بگذارید کمی سرد شود، سپس سینه مرغ را کاملا ریش ریش کنید و در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
  2. مرحله دوم: برنج را پاک کنید و چند بار با آب بشویید. سپس یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن چند پیمانه آب، نمک و مقداری روغن را به همراه برنج درون قابلمه بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید. بعد از گذشت مدتی برنج را تست کنید و هنگامی که برنج به اندازه کافی نرم شد (به طوری که اطراف آن پخته باشد و مغز آن کمی سفت باشد) آنگاه برنج آماده‌ی آبکشی است. برنج را با آب ولرم آب کشی کنید و سپس آن را کنار بگذارید.
  3. مرحله سوم: یک تابه مناسب را انتخاب کنید و روغن درون آن بریزد و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید. بعد از اینکه روغن داغ شد، سینه مرغ را که در مراحل قبل ریش ریش کردید به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس مقداری دارچین، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و دوباره مرغ را تفت دهید. بعد از تمام شدن تفت دادن مرغ آن را کنار بگذارید، حالا دوباره روغن به تابه اضافه کنید و زرشک را به همراه پودر قند به مدت چند دقیقه در دمای پایین تفت دهید در این مرحله مواظب باشید که زرشک ها نسوزند.
  4. مرحله چهارم: یک کاسه گود و بزرگ را انتخاب کنید و سپس زرده تخم مرغ را به همراه گلاب و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود. سپس در گام بعدی ماست را به ظرف اضافه کنید و دوباره به خوبی آن را هم بزنید. در حرکت بعدی برنج آبکش شده را به ظرف اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. برای پختن ته چین بهتر است از یک ظرف شیشه‌ای نسوز یا اصطلاحاً پیرکس استفاده کنید. (از قابلمه نچسب نیز می‌توانید استفاده کنید)
  5. مرحله پنجم: داخل ظرف پیرکس را با یک قلمو آغشته به روغن، چرب کنید. نصف مواد را به کف ظرف بریزید و آن را خوب فشار دهید تا کاملاً فشرده شوند. سپس مرغ تفت داده شده را به همراه زرشک تفت داده شده را به آن اضافه کنید و دوباره خوب آن را به کف ظرف فشار دهید. سپس باقیمانده برنج را دوباره در ظرف بریزید و خوب آن را فشار دهید. در انتها کره را به قسمت های کوچک تقسیم کنید و بر روی سطح برنج قرار دهید.

بر روی ظرف پیرکس حاوی ته چین یک فویل نازک بکشید و ظرف پیرکس را در فر قرار دهید. مدت زمانی که ته چین نیاز دارد در دمای 180 درجه سانتیگراد فر کاملا پخته شود، یک ساعت است.

بعد از اینکه ته چین مرغ شما آماده شد.

نکاتی طلایی در پخت ته چین مرغ :

  • کشیدن فویل آلومینیومی بر روی قالب و یا قابلمه ته چین مرغ ، باعث بهتر و ملایم پخته شدن مرغ و برنج می گردد و همچنین عطر و مزه همه مواد از جمله زعفران و زرشک به خورد هم می روند و دیگر اینکه ته دیگ ته چین بسیار ملایم خواهد شد.
  • مخلوط کردن مقداری زرشک همراه تکه های مرغ در میان پلو طعمی بی نظیر به غذا می بخشد.
  • بهتر است از کره برای تهیه ته چین مرغ استفاده نمایید. 
  • ته چین را میتوانید روی گاز هم تهیه کنید فقط باید شعله را کم کنید و روی درب آن دم کنی قرار دهید تا به مدت 1 ساعت و یا 15 دقیقه بیشتر ته چین پخته شود.
  • برای تهیه ته چین بهتر است از برنج ایرانی عطری استفاده شود.
  •  ماست شل و شیرین طعم ته چین را خراب می کند به همین خاطر در تهیه ته چین از ماست چکیده و ترش استفاده نمایید.
  • ته چین را داخل قالب یا ظروف نچسب تهیه کنید.
  • ضخامت ته چین نباید خیلی نازک یا ضخیم باشد. کمترین قطر آن باید 5 سانتی متر و بیشترین آن 7 سانتی متر باشد.
  • زعفران حتما باید خوب دم بکشد و سعی کنید از زعفران با کیفیت استفاده کنید تا عطر و طعم آن مشخص شود.
  • مقداری گلاب هم برای عطر بهتر ته چین عالیست.
  • اگر لایه وسط ته چین ضخیم باشد  امکان وا رفتن و خرد شدن آن زیاد است .
  • با گوشت و سبزیجات نیز میتوان ته چین را تهیه نمود. و مقدار مایه برنج به همین شکل است و فقط لایه میانی عوض می شود.

نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ

ته چین مرغ جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ته چین مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت :

  • مغز ران گوسفند: 400 گرم
  • برنج: 3 پیمانه
  • ماست چکیده: 300 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • زعفران آب کرده: 1 قاشق سوپ خوری
  • کره: 50 گرم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • خلال پسته و زرشک: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه ته چین گوشت :

  1.  مرحله اول: پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را نگینی خرد کنید. سپس یک تابه را بر روی اجاق گاز قرار دهید و روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  2. مرحله دوم: گوشت را تمیز کنید و بشویید و آن را به قطعات قیمه‌ای خرد کنید. بعد از این که کمی پیازها طلایی شدند گوشت‌ها را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه کمی گوشت رنگش عوض شد و آبش گرفته شد، به آن زردچوبه و فلفل اضافه کنید و آن را هم بزنید و کمی دیگر تفت دهید. سپس 4 پیمانه آب را به گوشت اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت‌ها بر روی حرارت ملایم به آرامی بپزند.
  3. مرحله سوم: حالا نوبت آماده کردن برنج ته چین گوشت می باشد. ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید. مقداری آن را در آب نمک بخوابانید. بعد دوباره آن را بشویید. حال یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و به آن آب نمک و مقداری روغن اضافه کنید و بر روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد. بعد از جوشیدن، آب برنج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود ده دقیقه بپزد. بعد برنج را امتحان کنید. اگر برنج شما کناره‌های آن پخته بود و مغز آن کمی سفت بود می‌توانید آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  4. مرحله چهارم: یک کاسه گود و بزرگ را انتخاب کنید و زرده های تخم مرغ را جدا کنید و به کاسه اضافه کنید و کاملا آن را هم بزنید. سپس زعفران دم کرده را به همراه نمک به کاسه اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود، سپس ماست چکیده را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. و در نهایت برنج آبکش شده را به این مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
  5. مرحله پنجم: حالا نوبت پختن ته چین می‌رسد. اگر شما فر دارید بهتر است از یک ظرف پیرکس استفاده کنید، ته و دیواره ظرف را با روغن چرب کنید، سپس نصف مایه برنج را به کف ظرف بریزید و خوب آن را فشرده کنید، سپس گوشت را به همراه خلال پسته و زرشک که از قبل تفت داده اید را به ظرف پیرکس اضافه کنید و مابقی مایه برنج را به ظرف اضافه کنید و خوب آن را فشار دهید تا فشرده شود. سپس کره را به قطعات کوچکی تقسیم کنید و در سراسر ظرف پیرکس قرار دهید. می‌توانید از روغن کرمانشاهی نیز استفاده کنید. سپس بر روی ظرف پیرکس یک فویل نازک بکشید به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، تا ته چین گوشت شما کاملا پخته شود.

اگر شما فر ندارید می توانید از قابلمه تفلون برای پختن ته چین استفاده کنید. برای این کار ته قابلمه را چرب کنید و برنج را به آن اضافه کنید و سپس گوشت را به همراه خلال پسته و زرشک اضافه کنید و دوباره باقیمانده برنج را بر روی آن بریزید و با یک قاشق برنج‌ها را فشار دهید تا شکل قالبی به خود بگیرند. سپس از دم کنی بر روی در قابلمه استفاده کنید و با حرارت ملایم ته‌چین را بپزید. بهتر است از یک قابلمه با ارتفاع کوتاه یا یک ماهیتابه استفاده کنید تا ته چین شما برشته‌تر شود.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

دستور پخت بیف استراگانف

بیف استراگانوف جزء غذاهای روسی محسوب می‌‎شود. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. با گوشت گوساله و خامه درست می‌شود.

این غذا، در رستوران‌ها و در منوی رستوران‌های بین‌المللی قرار دارد. بیف استراگانوف در جهان طرفداران زیادی رو به خود جلب کرده است. جزو غذاهای پرطرفدار و محبوب مردم است. بسیار پر کالری و پرانرژی است.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم بیف استروگانوف

  • پیاز ۲ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • گوشت ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۳ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه بیف استروگانوف

ابتدا گوشت را به شکل مستطیل برش می دهیم و دقت کنید برش ها تقریبا نازک باشند،سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود

سپس پیازهر را در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند و تکه گوشت ها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند،آنگاه ۲ لیوان آن داخل تابه می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و صبر می کنیم تا خوب بپزد و آب گوشت کاملا تبخیر شود.

تا پخت گوشت زمان داریم تا قارچ ها را آماده کنیم.با پارچه ای حوله ای که نمدارش می کنیم ذرات سیاه روی قارچ ها را تمیز می کنیم و در زمان کوتاهی سریع آبکش می کنیم و روی تخته به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

زمانی که آب تابه کاملا تبخیر شد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب بیندازند و سپس آب قارچ ها تبخیر شود. شیر را داخل کاسه ای می ریزیم و آرد ،نمک و فلفل را با آن مخلوط می کنیم

و هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد به مواد داخل تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا شیر حباب بزند و آن وقت تابه را از روی حرارت بر می داریم. خامه را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به خورد مواد برود.بیف استروگانوف ما آماده است.

در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود سپس تا داغ شدن روغن سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم و بیف استروگانوف را در ظرف مورد نظر می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را کنار آن قرار می دهیم.

 

در آخر راز خوشمزه تر شدن بیف استراگانوف را در اینجا ذکر می کنم تا بهتر بتوانید بهره ببرید.

  • سعی کنید در این غذا از کره آب شده استفاده کنید.
  • برای بهتر شدن بیف بهتره از گوشت راسته استفاده کنید.
  • می‌توانید به سس سفیدتان خامه اضافه کنید.
  • زمانی که گوشتتان خوب پخته شده سعی کنید پیاز داغتان را بصورت پوره در آورید و بعد به گوشت اضافه کنید .
  • گاهی می توانید بجای سس سفید از پنیر پارمزان استفاده کنید.
  • بهتره از عصاره هم استفاده کنید در این صورت نمک را حذف کنید .
  • در کل داخل ایران تنوع زیادی در پخت این غذا دارند . گاهی برای طعم آن از شکر و آب لیمو استفاده می کنند و یا سبزیجات متنوع مخصوصا آویشن ، فلفل سیاه  و نمک کاربرد زیادی در این غذا دارد .
  • برخی کمی سس خردل هم برای مزه دار کردن اضافه میکنند

 



:: بازدید از این مطلب : 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

دستور پخت مرصع پلو

غذاهای زیادی را می توان در مجالس به عنوان غذای مجلسی سرو کرد که با بیشتر این غذاها آشنایی داریم و تجربه درست کردنشان را داشته ایم مانند انواع خورش، انواع پلو و … در بین این غذاها مرصع پلو، چنانکه از اسم آن هم مشخص می شود غذایی است پر رنگ و لعاب یا  به اصطلاح کاملا شاهانه که بسیار مناسب سرو در مجالس است. مرصع کلمه ای است عربی به معنی جواهر نشان که  این غذا را به خاطر مواد رنگارنگی که در آن استفاده می شود مرصع پلو می گویند که بسیار لذیذ و خوشمزه است و واقعا شاهانه.

  • مرغ کامل :  1 عدد
  • پیاز :  2 عدد متوسط
  • زعفران :   1/3 ق چ
  • مغز گرد :  1/2 لیوان
  • خلال پسته :  1/2 لیوان 
  • خلال بادام:   1/2 لیوان
  •  خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
  •  کشمش :  1 لیوان 
  • زرشک :  1 لیوان
  • زردچوبه :  1/2 ق چ
  • نمک :  به میزان لازم
  • شکر  در صورت نیاز:به میزان لازم

مرحله اول

ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید. سپس حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. نصف کره را داخل تابه بیندازید و با پیاز تفت دهید. فیله‌های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. کمی زردچوبه هم اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، یک لیوان آب را اضافه کنید و در قابلمه یا تابه را بگذارید تا فیله‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه مغز پخت شوند. بعد از پخته شدن فیله‌ها، یک قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را روی فیله‌ها بریزید.

مرحله سوم

یک تابه بردارید و مابقی کره را داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. زرشک و کشمش را اضافه کرده و تفت دهید. حین تفت دادن مقداری شکر هم اضافه کنید. تابه را خالی کنید و مجددا خلال پوست پرتقال را با باقی‌مانده شکر تفت دهید. خلال بادام و پسته را همراه پودر هل اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

مرحله چهارم

در این فاصله یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. برنج را داخل آب جوش بریزید و بسته به نوع برنج‌تان بعد از چند دقیقه آبکش کنید. برنج را دم بگذارید.

مرحله پنجم

وقتی برنج دم کشید، داخل یک دیس سرو کنید. مقداری از برنج را با باقی‌مانده زعفران مخلوط کنید. برنج زعفرانی را با باقی مواد با هر طرحی که دوست دارید روی برنج بریزید. فیله‌های مرغ را هم کنار دیس بچینید. مرصع پلو آماده است.

تکنیک هایی برای خوشمزه تر کردن مرصع پلو:

  1. برای استفاده از خلال اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود طعم بهتری داشته باشد.
  2. برای خوشمزه تر شدن این غذا اگر از ته چین ماست یا مرغ استفاده کنید خوشمزه تر خواهد شد.
  3. برای تزیین از کمی پلو زعفرانی استفاده کنید.
  4. در تهیه مرصع پلو، حتما از برنج ایرانی ابکش شده استفاده کنید نه برنج کته 
  5. برای تهیه خلال پرتقال، باید قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال را جدا کنید و به صورت خلالی درآورید و بعد آن را 3 بار به مدت 7 دقیقه در آب بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. در مرحله سوم جوشاندن، به اندازه یک بند انگشت نبات به خلال ها اضافه کنید تا خلال های پرتقال شیرین شوند. 
  6. سعی کنید از زعفران زیاد در پخت این غذا استفاده کنید.
  7. زعفران را می توانید جداگانه با مقداری برنج مخلوط کنید و به زرشک اضافه نکنید تا ترکیب بندی رنگ مرصع پلو زیبا تر شود.
  8. در تهیه مرصع پلو از گوشت به جای مرغ و ماهی نیز میتوان استفاده کرد. به این صورت که گوشت را به شکل قلقلی در روغن سرخ کنید. و آن را با خلال ها روی برنج اضافه کنید و تزیین کنید.
  9. برای گرفتن تلخی خلال های بادام و پسته آن ها را از شب قبل در آب و مقداری شکر قرار دهید.اگر هم  در گلاب خیس کنید خوشمزه تر و خوش عطر تر میشوند.
  10. دقت کنید در مرصع پلو خلال ها بر روی برنج قرار بگیرند.
  11. از رنگ های خوراکی نیز برای زیباتر شدن مرصع پلو می توانید استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد مرصع پلو

مرصع پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مرصع پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

 



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

همه ی ما در طول روز از نوشیدنی های مختلفی از جمله چای سیاه که طرفدارهای زیادی دارد استفاده می کنیم حال اگر این نوشیدنی دلچسب را با داروهای گیاهی مصرف نماییم عملکرد بدن را بهبود داده و در برابر بیماری های گوناگون در امان می مانیم. اکسیر نیوشا با ترکیب چای سیاه و زنجبیل یا بهتر است بگوییم با ارائه چای زنجبیل نیوشا به دنبال افزایش سلامت بدن شما می باشد . در ادامه قصد داریم شما را با خواص این دو ترکیب شگفت انگیز آشنا کنیم ، با ما همراه باشید. شما می توانید به صورت رایگان از مشاورین ما در ارتباط باشید و با محصولات ما آشنا شوید و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

09915787814

مصرف چای چه فوایدی برای ما دارد؟

بیشتر ما ایرانیان چای سیاه را در برنامه غذایی خود قرار داده و از آن استفاده می کنیم چرا که دارای ارزش غذایی بسیار که در ادامه آن ها را نام برده ایم، بوده و سبب افزایش هوشیاری می گردد.

  • کلسیم
  • منیزیم
  • سدیم
  • پتاسیم
  • کافئین
  • کلروفیل
  • و...

افزایش سلامت قلب  با مصرف چای سیاه

به دلیل وجود فلاون در چای برای حفظ سلامت قلب مفید بوده و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

سلامتی دهان و دندان از خواص چای سیاه

اگر بهداشت دهان و دندان برایتان اهمیت زیادی دارد و همیشه سعی می کنید به توصیه های دندان پزشک خود توجه و عمل کنید بهتر است چای را به برنامه غذایی خود اضافه کنید چرا که چای سیاه با جلوگیری از تشکیل پلاک دندان از پوسیدگی و کرم خوردگی آن محافظت می کند.

کمک به افزایش ایمنی بدن

چای سیاه دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد باکتریای بوده و باعث محافظت دی ان ای ها در برابر آسیب های مواد شیمیایی مانند دود سیگار شده و با بیرون نمودن رادیکال های آزاد اکسیژن که تمایل دارن DNA تخریب کنند ایمنی بدن را بالا می برند.

افزایش و بهبود سیستم گوارش و رفع سوءهاضمه

بعضی از افراد درد و ناراحتی زیادی در قسمت بالایی معده احساس می کنند که بسیار آزار دهنده می باشد این مورد از علائم بیماری دیس پیسی یا همان سوءهاضمه مزمن می باشد که چای سیاه کمک می کند که عمل تخلیه معده تسریع یابد و این مشکل را برطرف نماید همچنین باعث کاهش سرطان های روده و معده می گردد.

کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون

یکی از بیماری هایی عصبی که بیشتر در افراد مسن دیده می شود پارکینسون می باشد و نوشیدن چای می تواند کمک کند تا علایم این بیماری را به تاخیر بیندازید.

چای خواص دیگری از قبیل رفع بیماری های تنفسی مانند آسم، جلوگیری از پوکی استخوان به دلیل وجود کلسیم در آن، کمک به کاهش وزن به صورت طبیعی، کاهش ریسک سنگ کلیه و سرطان تخمدان و دیابت و... دارد.

زنجبیل

داروهای گیاهی در غذاها و طب سنتی کاربرد زیادی داشته سبب افزایش سلامتی می گردد زنجبیل نیز یکی از این داروهای گیاهی که کاربرد فراوانی دارد.

افزایش گرمای بدن و کاهش وزن

زنجبیل دارای طبع گرم بوده و میزان گرمای بدن و در نتیجه ی آن سوخت و ساز بدن را بالا می برد و سبب کاهش وزن می شود.

درمان دردهای قاعدگی و گرفتگی های عضلانی

از آنجایی که در زنجبیل دارای مفنامیک اسید می باشد دردهای دوران پریودی را کاهش می دهد و همانند قرص دیکلوفناک دردهای عضلانی را از بین می برد.

کاهش تهوع و استفراغ ناشی از شیمی درمانی و بارداری و...

گاهی اوقات انجام شیمی درمانی باعث ایجاد حالت تهوع و استفراغ در فرد می گردد یا زنان حامله از حالت تهوع و استفراغ دوران بارداری می نالند و اذیت می شوند و یا ممکن است به دلیل مشکلات گوارشی این حالت برایتان رخ دهد. زنجبیل با جلوگیری از سروتونین در سیستم گوارش، تهوع و استفراغ را از بین می برد.

خاصیت آنتی هیستامینی زنجبیل

آلرژی و حساسیت های فصلی معمولا با آبریزش بینی و عطسه همراه است و در بیشتر مواقع سبب کلافگی فرد می گردد. مصرف زنجبیل می تواند مانند آنتی هیستامین عمل کرده و شما از شر این حساسیت ها خلاص کند.

زنجبیل خواص دیگری نظیر پیشگیری از آلزایمر و افزایش عملکرد مغز، رفع عفونت ها، کاهش کلسترول (چربی مضر خون)، پیشگیری از سرطان هایی مانند سرطان سینه و پروستات و پانکراس و سرطان تخمدان، کاهش احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا و منبع آنتی اکسیدان می باشد.

جمع بندی: با توجه مطالب گفته شده و آشنایی با خاص این دو ماده یعنی چای سیاه و زنجبیل با خوردن چای زنجبیل نیوشا می نوانید سلامتی خود در برابر برخی از بیماری تضمین نمایید و ایمنی بدنتان را افزایش دهید.



:: بازدید از این مطلب : 37
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

طرز تهیه قیمه نثار

خورش قیمه نثار یکی از غذاهای سنتی و مجلسی قزوین است که با گوشت گوسفند یا بره تهیه می‌‌شود. البته برخی هم این خورش را با گوشت مرغ می‌پزند. این خورش با وجود تشابه اسمی، تفاوت‌هایی با خورش قیمه دارد؛ مثلا به جای لپه در آن زرشک، خلال بادام، خلال پسته و خلال پوست پرتقال می‌ریزند. طعم قیمه نثار به دلیل وجود زعفران زیاد و ادویه مخصوص که شامل پودر هل و دارچین می‌شود، بسیار لذیذ و مطلوب است.

مواد لازم برای ۶ نفر در قیمه نثار:

  • گوشت راسته گوسفندی: ۳۰ تکه خورشتی یا ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • برنج: ۶ پیمانه
  • خلال بادام: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پوست پرتقال یا نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • هل، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی
  • روغن یا کره: به میزان کافی

طرز تهیه خورشت قیمه نثار

مرحله اول

پیاز را خرد کنید. مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید.

گوشت را اضافه کنید تا تغییر رنگ دهد سپس رب گوجه فرنگی را داخل یک تابه دیگر با کمی روغن تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.
خلال‌های بادام و پسته را از قبل به مدت 15 دقیقه داخل گلاب خیس کرده سپس آبکش کنید.
3 پیمانه آب و 2 قاشق سوپ‌خوری از مخلوط خلال بادام و پسته را داخل قابلمه ریخته و بگذارید با هم پخته شوند.
زرشک را پاک کرده، بشویید و خیس کنید سپس همراه شکر و کره داخل ظرفی ریخته و 1 ساعت کنار بگذارید. مخلوط را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید.

مرحله دوم

نیمی از مخلوط زرشک را در اواسط پخت گوشت به قابلمه اضافه کنید.
در نیم ساعت نهایی پخت، پیازداغ و نیمی از ادویه پلویی را اضافه کنید و اجازه دهید مخلوط جا بیفتد.
اواخر زمان پخت، باقی مانده ادویه پلویی را داخل تابه با مقداری روغن تفت داده سپس به همراه نمک، هل و دارچین به گوشت اضافه کنید. مخلوط گوشت آماده است.

مرحله سوم

برنج را آبکش کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن ریخته سپس برنج آبکش شده و گوشت را به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود. بقیه کره را با مقداری روغن مایع روی برنج بریزید و اجازه دهید دم بکشد.
خورشت قیمه نثار را داخل ظرفی مناسب سرو کنید. مقداری برنج را با مخلوط خلال و مابقی را با زعفران دم‌کرده، مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.

نکات مهم

 

* در برخی دستور پخت قیمه نثار در مرحله دم کردن برنج خورش قیمه نثار را لابه لای برنج می‌ریزند و با آن دم می‌کنند.

*قزوینی‌های قدیمی قیمه نثار را با سبزی خوردن میل می‌کنند. نوش جان.

*طرز تهیه قیمه نثار یزدی دقیقا شبیه همان قیمه نثار مجلسی است و گاهی به جای پودر دارچین و هل از عرق دارچین و عرق هل استفاده می‌کنند.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

روش پخت کدو تنبل

روش های پخت کدو حلوایی

روش اول تهیه کدو حلوایی :

مواد لازم

کدو حلوایی : ۱ عدد
شکر : ۱/۲ پیمانه (یک دوم پیمانه)
آب : یک لیوان

طرز تهیه کدو حلوایی

برای پخت کدو حلوایی به این روش ابتدا کدو را به خوبی شسته و با چاقوی بسیار مناسبی آن را از وسط نصف می کنیم در هر نیمه کدو مقداری تخم قرار دارد تخم های داخل نیمه های کدو را به خوبی خارج می کنیم.

سپس کدو را به به اندازه دلخواه برش می دهیم.  توجه داشته باشید که کدو حلوایی را به اندازه های خیلی بزرگ برش ندهید.

قابلمه مناسبی را بر می داریم و برش های کدو حلوایی را در درون قابلمه قرار می دهیم سپس شکر را در یک لیوان آب به خوبی حل می کنیم و مخلوط شکر و آب را در درون قابلمه و بر روی کدو ها می ریزیم. برای پخت کدو مقدار آب آن را زیاد نکنید زیرا درون بافت کدو مقداری آب وجود دارد که در هنگام پختن آبی که در درون بافتش وجود دارد را خارج می کند. سپس قابلمه را بر روی گاز  قرار می دهیم تا کدو به خوبی پخته شود و توجه کنید که کدو نباید بسیار زیاد له شود و بعد از پختن کدو پوست کدو با کمک قاشق به راحتی از آن جدا می شود. هم چنین می توانیم کدو را با همان میزان آب و شکر در ظرف مناسبی بریزیم و در درون مایکروویو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهیم.

مواد لازم:

  • یک سوم پیمانه پوره کدو تنبل (روش تهیه پوره کدو تنبل را قبلا گفته بودیم)

  • یک پیمانه آرد نارگیل یا پودر نارگیل دوباره پودرشده

  • یک چهارم پیمانه یا کمتر یک ماده شیرین‌کننده مثل شیره درخت افرا

  • دارچین و جوز هندی رندیده و پودر زنجبیل

روش:

۱- اگر می‌خواهیم پوره تر و تازه درست کنیم، بهتر است برش‌های کدو را در ظرف مخصوص مایکروویو با یک لیوان آب جوش رها کنیم و با در بسته حدود ده دقیقه با درجه بالا بجوشد. بعد از پخت با قاشق گوشت را از پوست جدا می‌کنیم.

۲- در یک کاسه بزرگ آرد نارگیل یا پودر نارگیل را با ماده شیرین‌کننده مخلوط می‌کنیم. دارچین و زنجبیل و جوز هندی را هم به ترکیب اضافه می‌کنیم.

۳- در آخرین قدم پوره کدو تنبل را اضافه می‌کنیم. اگر در دستگاه مخلوط کن یا غذاساز این کار را بکنیم، زودتر چیزی شبیه خمیر تحویل می‌گیریم.

۴- در یک ظرف مسطح کاغذ مخصوص شیرینی پهن می‌کنیم و مواد را در آن پهن می‌کنیم. در این مرحله می‌توانیم در ظرف کوچک‌تر چیزی شبیه حلوای کدو هم درست کنیم و با دارچین و پودر نارگیل خوشمزه‌ترش هم بکنیم. همینطور می‌توانیم اندازه یک گردو از مواد درست کنیم تا بعد از خنک شدن، گرد بماند.

۵- سینی را در یخچال می‌گذاریم و بعد از یکی دو ساعت سراغش می‌رویم. بعد از دو ساعت که ماده یک‌دست سفت شده، می‌توانیم با یک چاقوی تیز آن را تکه تکه کنیم.

نکته:

اگر مواد خشک و ترد بود، می‌توانیم به میزان پوره کدو اضافه کنیم و اگر نتیجه نداد شاید کمی شیر با دمای ملایم، جواب بدهد.

مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی کبابی

کدو حلوایی کوچک شیرین چهار عدد
سس سیب دو پیمانه
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کدو حلوایی کبابی

مرحله اول

برای تهیه کدو حلوایی کبابی بهتر است ابتدا سس سیب را آماده کنیم. هشت عدد سیب زرد متوسط انتخاب کنید. پوست آن‌ها را بگیرید و خرد کنید. سپس سیب را با کمی پوست لیمو ترش، سه قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آب‌لیمو، نصف پیمانه شکر و یک لیوان آب در قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

کمی دارچین و نمک به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید تا سیب‌ها کاملا بپزند. وقتی که سیب‌ها کاملا نرم شدند پوست لیمو را از مواد جدا کرده و مواد را با غذاساز یا با دست له کنید تا حالت پوره به خود بگیرد. در این مرحله سس سیب خوشمزه و خوش‌عطر شما آماده است. البته در صورتی که سیب مورد استفاده شما خیلی شیرین بود، مقدار شکر کمتری استفاده کنید.

مرحله دوم

فر را با دمای ۱‍۶۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک سینی مناسب فر انتخاب کرده و آن را چرب کنید.

در همین فاصله سس سیب، دارچین، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید تا سس شما کاملا مزه‌دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله از تهیه کدو حلوایی کبابی باید به آماده‌سازی کدو حلوایی بپردازیم. ابتدا کدو حلوایی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. سر آن را با چاقو برش دهید و دانه‌ها، رگ و ریشه‌های داخل کدو را با کمک قاشق خارج کنید. حال آن‌ها را در سینی فر چرب شده بچینید و در هر کدام نصف پیمانه از مخلوط سس سیب بریزید.

مرحله چهارم

روی کدو حلوایی‌ها را با فویل محکم بپوشانید و سینی را در فر قرار دهید. کدو حلوایی کبابی پس از یک ساعت و نیم تقریبا آماده خواهد بود. زمانی‌که کدو حلوایی‌ها کاملا پخته و ترد شدند آن را از فر خار کرده و فویل را بردارید تا سرد شود.

چند نکته

  • این دسر هم به صورت سرد و هم به صورت گرم قابل سرو است.
  • در صورتی که دوست ندارید از کدو حلوایی درسته استفاده کنید و یا کدو حلوایی شما بسیار بزرگ است، می‌توانید کدو حلوایی کبابی را به صورت خرد شده تهیه کنید. تکه‌های کوچک‌تر کدو حلوایی را در سینی چیده و روی آن سس سیب و دارچین بریزید.

 

روش دوم تهیه کدو حلوایی

مواد لازم

کدو حلوایی: ۱ عدد
روغن : به میزان لازم کره : به میزان لازم
شکر و نمک : به میزان لازم

طرز تهیه کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را به خوبی شسته و همانطور که در روش اول گفته شد درون آن را از تخم ها خالی می کنیم سپس کدو را به اندازه های کوچک برش می دهیم و برش ها را پوست می کنیم سپس مقداری روغن در تابه ریخته و برش های کدو حلوایی را در درون روغن  به خوبی سرخ می کنیم و به برش ها مقداری شکر می زنیم.
می توانیم مقداری شکر و نمک به کدو ها بزنیم و آن ها را در قابلمه مناسبی قرار دهیم و کره را به کدو های درون قابلمه اضافه کنیم و قابلمه را روی شعله گاز با حرارت بسیار ملایمی قرار دهیم و بگذاریم تا کدو ها به خوبی پخته شوند توجه داشته باشید که نباید کدو ها له شوند و بافت خود را از دست بدهند. مقدار نمکی را که به کدو ها اضافه می کنیم باید بسیار کم باشد. دسر کدو حلوایی آماده است نوش جان

مواد لازم

کدو حلوایی : ۱ عدد
روغن زیتون : به میزان لازم
شکر : به میزان لازم

طرز تهیه کدو حلوایی

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم می کنیم تا به خوبی داغ شود سپس به همان روشی که در روش اول پخت کدو گفتیم کدو حلوایی را برش می دهیم و برش های کدو حلوایی را که همراه با پوست می باشد به خوبی با روغن زیتون و شکر آغشته می کنیم و ته سینی فر را به خوبی با یک کاغد روغنی پوشش می دهیم و برش ها را که با روغن زیتون و شکر آغشته کرده ایم در درون قالب فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم سپس قالب فر را از درون فر خارج کرده و می گذاریم تا کمی برش ها سرد شوند و سپس آن ها را از درون قالب فر بیرون می آوریم و پوست کدو ها را به راحتی با کمک قاشق از آن ها جدا می کنیم.

سوپ سرد كدو حلوایى


این سوپ را حتما با این نان پیشنهادی امتحان كرده و سوپ را كاملا سرد سرو كنید. یك پیشنهاد بی‌نظیر خواهدبود.

مواد لازم:

  •   كره: 2قاشق سوپ‌خوری

  •   آب مرغ: یك پیمانه

  •   شكر قهوه‌ای: یك قاشق سوپ‌خوری 

  •   پوره كدو 300گرم

  •   دارچین: یك‌چهارم قاشق  چای‌خوری 

  •   نمك: یك قاشق چای‌خوری

  •   نان تست: 4برش 

  •   دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه: به میزان لازم 

  •   پیاز:  2عدد

  •   خامه: یك پیمانه


روش تهیه:


نان مخصوص این سوپ:


مقداری از كره را با شكر قهوه‌ای و دارچین مخلوط كرده و روی برش‌های نان تست بمالید. سپس در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.

روش تهیه سوپ:


پیاز را به‌صورت نگینی خرد كرده و آن را با كره باقیمانده تفت داده تا پیازها نرم شوند. سپس آب مرغ و پوره كدو را بیفزایید و اجازه دهید مواد به همراه ادویه‌ها برای 30 دقیقه با حرارت بسیار ملایم جوش بخورد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی ولرم رو به سرد شود. سپس خامه را بیفزایید.

قلیه كدو و عدس


در زمان پخت اصلا مواد را هم نزنید، زیرا كدو حلوایی پخته شده ممكن است از بافت خود جدا شده و مواد شما شكل سوپ شل به‌خود بگیرد.

مواد لازم:

  •   عدس پخته: 250گرم

  •   كدوحلوایی پخته و نرم شده: 500گرم 

  •   آب گوشت: 5 قاشق سوپ‌خوری

  •   پیاز: یك عدد متوسط

  •   پودر سیر، نمك، فلفل، دارچین: به میزان لازم 

  •   روغن: 3 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

پیاز را به‌صورت نگینی خرد كرده و در روغن تفت دهید تا كاملا نرم شود. پس از 10 دقیقه زردچوبه را بیفزایید و 3 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا پیاز خوش‌رنگ شود. 

سپس عدس پخته شده و ادویه‌ها و آب گوشت را افزوده و روی حرارت كم با در بسته 10 دقیقه زمان دهید تا عدس‌ها طعم گرفته و كمی نرم‌تر شوند.

در نهایت كدو حلوایی پخته را افزوده و حرارت را بسیار كم كنید و 5 دقیقه زمان دهید.

حالا یك شام سریع، راحت، خوشمزه و مقوی دارید

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 31
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

طرز تهیه مرغ ترش

مرغ ترش یا به گویش شمالی، تورش مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی در ایران است که مربوط به شهرهای شمالی کشور بخصوص گیلان و مازندران است. به شما پیشنهاد می‌کنیم در ایام خاص مثل عید نوروز و شب یلدا حتما این غذای خوشمزه را درست کنید. موادی که در مرغ ترش استفاده می‌شود شامل؛ مرغ، انواع سبزیجات معطر، آبغوره یا به عنوان جایگزین از آبلیمو یا آب نارنج، رب انار، سیر و… است.

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش شمالی

مرغ چهار تکه
سبزی معطر 300 گرم
پیاز کوچک دو عدد
سیر رنده شده سه حبه
گردو آسیب شده یک پیمانه
رب انار سه تا چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

مرحله اول

اول از هر کاری تکه‌های مرغ را بعد از شست و شو داخل یک آبکش بریزید تا کاملا آب آن‌ها گرفته شود. سپس سطح هر مرغ را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و مرغ را داخل روغن با حرارت کم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

مرحله سوم

در این حین که مرغ داخل تابه در حال سرخ شدن است، سبزی‌های معطر که شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و چوچاق، خالواش و ریحان است را داخل یک تابه دیگر با مقداری روغن تفت دهید تا خوب سرخ شوند. ولی مراقب باشید تا سبزی را آنقدر تفت ندهید که تلخ شود.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سیر را با رنده ریز رنده کنید. وقتی مرغ سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید و پیاز را داخل همان روغن تفت دهید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس سیر را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن رب انار را اضافه کنید.

مرحله پنجم

بعد از کمی تفت دادن گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و بعد از همزدن و دوباره تفت دادن سبزی را که سرخ کردید، اضافه کنید. معمولا این مقدار رب انار برای این مقدار سبزی کافی است. اما می‌توانید بر حسب سلیقه‌تان رب انار بیشتری اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا حدود سه پیمانه آب به مایه مرغ ترش اضافه کرده و مرغ‌ها را هم داخل مایه قرار دهید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید تا برای نیم تا یک ساعت مرغ ترش حسابی جا افتاده و مزه‌دار شود. در این فاصله سراغ آماده کردن برنج کته بروید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت خورش کاملا جا افتاده و آماده سرو است.

 مرغ ترش گیلانی

مواد لازم برای مرغ ترش گیلانی:

  • مرغ: 2 عدد سینه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • لپه: نصف پیمانه
  • سیر: 5 حبه
  • سبزیجات معطر: 200 گرم
  • آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج: نصف پیمانه
  • زعفران آب کرده: 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی:

  • ابتدا بهتر است لپه ها را از شب قبل در چند لیوان آب خیس کنید و آب آن را سه بار به مدت یک ساعت یکبار عوض کنید. این کار باعث می‌شود هم لپه‌ها راحت تر پخته شوند و هم از نفخ شکم جلوگیری کند.
  • پیاز را پوست بگیرید و بشویید، سپس به صورت نگینی خرد کنید.
  • یک قابلمه را انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را در قابلمه بریزید و تفت دهید.
  • سینه مرغ را پاک کنید و بشویید و به قابلمه اضافه کنید و به همراه پیازها تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
  • در مرحله بعد لپه‌هایی که از قبل خیس کردید را به قابلمه مرغ و پیاز اضافه کنید و مواد را با یکدیگر تفت دهید. سپس بر روی مواد دو پیمانه آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا مواد کاملا پخته شوند.
  • سپس در گام بعدی سیرها را پوست بگیرید و با گوشت کوب له کنید. همچنین سبزیجات معطر که شامل؛ تره، جعفری، گشنیز، نعناع و خلواش است را تمیز کنید و بشویید. سپس بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد کنید.
  • یک تابه را انتخاب کنید و درون آن روغن سرخ کردنی بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس سیرهای له شده را به همراه سبزیجات معطر خرد شده را در آن تفت دهید.
  • بعد از مدتی چک کنید که آیا مرغ به همراه لپه‌ها کمی نرم شده اند. سپس به قابلمه سبزیجات و سیر تفت داده شده را به همراه نمک، فلفل، آبلیمو یا آب نارنج و زعفران آب کرده را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.
  • تخم مرغ‌ها را  در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا سفیده و زرده آن کاملا قاطی شوند و بعد از اینکه خورش شما جا افتاد تخم‌ مرغ‌های هم زده را به آن اضافه کنید تا بسته شوند. بعد از آن حدود 15 دقیقه بعد مرغ ترش شما آماده است.

مرغ ترش

مواد لازم

مرغ
۳ تکه
پیاز متوسط
۲ عدد
آلو خورشتی
به تعداد لازم
رب گوجه ‌فرنگی
۲ قاشق غذا خوری
رب انار
۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
عصاره مرغ
۱ عدد
شکر
به مقدار لازم
ابتدا پیاز را به همراه زردچوبه در ظرفی که قرار است خورشت درست کنیم سرخ میکنیم تا طلایی شود.
۲
در همین فاصله سرخ شدن پیاز مرغ هارا در ظرف دیگری سرخ میکنیم و روی مرغ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مقدار لازم اضافه میکنیم.
۳
بعد سرخ شدن پیاز دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه میکنیم تا چنددقیقه رب سرخ شود ،دو یا سه دقیقه کافیست!
۴
سپس مرغ هارا به مخلوط پیاز و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و به ظرف مقداری که روی مرغ را بپوشاند آب اضافه میکنیم.
۵
نمک و فلفل سیاه را به مقدار لازم اضافه میکنیم.
۶
بعد از ده دقیقه دو قاشق رب انار را به خورشتمان اضافه میکنیم. دقت کنید رب را به اندازه ای که رنگ خورشتتان تیره شود اضافه کنید که برای همین تعداد دوقاشق غذا خوری کافیه!
۷
بعد از ده دقیقه عصاره مرغ را اضافه میکنیم.دقت کنید که پودر عصاره مرغ رو کامل با دستتون پودر کنید و داخل خورشت بریزید.
۸
بعد از ده دقیقه آلو خورشتی را به خورشت اضافه میکنیم...
۹
نیم ساعت اجازه میدیم خورشت بپزه و دقایق اخر طعم خورشت رو بچشید بستگی به ذائقتون میتونید شکر اضافه کنید من اندازه ای اضافه میکنم که طعمش ملس باشه.

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: مرغ ترش ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...

:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد