نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

از جمله سوغاتی های اصفهان می توان به گز در میان سوغاتی های بسیار فراوان این شهر زیبا اشاره کرد ، اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید.

طرز تهیه گز لقمه ای

مواد لازم برای تهیه گز:

شکر   250 گرم
گلوکز مایع   375 گرم
سفیده ی تخم مرغ   5 عدد
گلاب مرغوب  3-4 قاشق غذاخوری  
آب  3/4 پیمانه 
آرد سفید به مقدار لازم
 مغز دلخواه (پسته،بادام،فندق،شاهدانه)  100-150 گرم

طرز تهیه گز:

برای تهیه گز ابتدا در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار بدهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما به جوش نیاید، حتما باید روی شعله پخش کن قرار بدهید.

 

پس از حل شدن شکر گلوکز را اضافه کنید و با لیسک و یا قاشق چوبی خوب هم بزنید تا زمانی که شهد کش در شود و به اصطلاح نخ بدهد.

 

در این فاصله سفیده تخم مرغ را هم با دور تند همزن برقی آنقدر هم بزنید تا پف کند و حجم آن دو برابر شود تا حدی که ظرف را برمی گردانیم نریزد.

 

سپس گلاب را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید باید مراقب باشید که شهد در حین هم زدن به جوش نیاید.

شهد را بین دو انگشت تست کنید تا به مرحله نخ دادن برسد یعنی بین دو انگشت کش بیاید.

 

زمانی که شهد آماده شد، مقداری از آن را داخل سفیده هم زده بریزید تا هم دما شوند و بعد از کمی هم زدن همه سفیده را داخل قابلمه شهد بریزید و به صورت پارویی مواد را هم بزنید.

 

این مرحله باید به دقت انجام شود، به وسیله ی همزن و با دور تند مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه هم بزنید و ما بین آن چند بار همزن را خاموش کنید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا همه مواد زیر رو شوند و ته نگیرند.

 

برای اینکه زیر قابلمه کم است و از شعله پحش کن استفاده کردید می توانید هر از گاهی قابلمه را رها کنید و دوباره هم زدن را شروع کنید تا خسته نشوید این مرحله حدود 1/5 الی 2 ساعت طول می کشد.

 

زمانی که مواد به مرحله ای رسید که سفت شد و قاشق نریخت، گز آماده است و می توانید شعله را خاموش کنید. هم اکنون مغزها را اضافه کنید و آن را خوب مخلوط کنید تا همه جای گز به صورت یکنواخت مغز باقی بماند.

 

سپس صبر کنید تا مایه ی گز از داغی بیفتد و ولرم شود. بعد آن را به هر شکلی که می خواهید در بیاورید می توانید از قالب استفاده کنید.

 

در صورت استفاده از قالب داخل قالب را آرد بپاشید و بعد گز را داخل آن فرم بدهید و در گزها را کف ظرفی بچینید و خودش را خوب بگیرید و بعد در ظرف سرو بچینید.

 

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه گز

  • طرز تهیه گز جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
  • طرز تهیه گز را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  • • برای تهیه گز حتما باید از شعله‌ی کم و با شعله پخش کن استفاده کنید.
  • • از قابلمه‌ای استفاده کنید کف آن لبه دار نباشد و حالت گردی داشته باشد.
  • • آن را باید دائم و به صورت پارویی هم بزنید. زیرا زود ته می‌گیرید و می‌سوزد.
  • • برای طرز تهیه‌ی گز آردی بعد از قالب زدن آن به هر شکلی آن را داخل آرد سفید شیرینی بغلتانید و داخل ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید آرد بریزید و گز‌ها را داخل و لابه لای آرد‌ها قرار بدهید.
  • • برای تهیه گز می‌توانید از هر مغزی استفاده کنید مغز‌ها به صورت خام باشند خوشمزه‌تر است. فقط اگر از شاهدانه خواستید استفاده کنید آن را از قبل بو بدهید.
  • • نوع مغز داخل گز و مقدار آن بستگی به سلیقه‌ی شما دارد.

 

 


:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

مارشمالو رو میتوانید از سوپر مارکت‌ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی آنها هم موجوده اما مارشمالو‌های خانگی معمولا مربع شکل هستن گرچه می‌توانید به حالت دلخواه دربیاورید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.

مارشمالو در تهیه برخی بیسکوییت‌ها و شیرینی‌ها کاربرد دارد و یکی از بیشترین استفاده‌ها را در تهیه خمیر فوندانت دارد. مارشمالو یک محصول کاملا صنعتی است و در کارخانه‌های تولید بیسکوییت و کیک با دستگاه‌های مخصوص تهیه می‌شود اما با روش‌هایی می‌توان در منزل مارشمالوی خانگی تهیه کرد.

مارشمالو در شکل‌های متنوع عرضه می‌شود. ممکن است تکه‌های بلند و قطور باشد و یا چند رشته به هم پیچیده شده باشد.

مارشمالو در رنگ‌های مختلف و گاها طعم‌های مختلف نیز عرضه می‌گردد و با توجه به طعم و رنگی که مارشمالو دارد در کرم‌ها و خمیرهای مختلف از آن استفاده می‌شود اما پرکاربردترین مدل مارشمالو سفید و بدون اسانس آن است که طعم و رنگ اضافه وارد خمیر یا کرم نشود.

دستور پخت مارشمالو

 

پودر ژله : 1 بسته (الوئه ورا یا موز)
شکر : 3 پیمانه
وانیل : نصف قاشق مرباخوری (شکری)
آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
آب : 3 پیمانه (نصف پیمانه سرد و 2ونیم پیمانه جوش)
پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پودر ژله که بهتر است آلوئه ورا باشد را با یک پیمانه آب جوش حل کنید طوری که دانه های ژله کاملا حل شوند.(میتوانید آن را به مدت 30 ثانیه داخل مایکروویو بگذارید یا اینکه با بخار کتری آب کنید.) سپس پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه استراحت دهید. یک و نیم پیمانه آب جوش و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود. (اگر شکر حل نشد به آن آب اضافه نکنید چون با یکی دوبار همزدن با قاشق مشکل حل میشود.) ژله آلوئه ورا و محلول ژلاتین را در محلول آب و شکر بریزید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد(میتوانید داخل مایکروویو هم بگذارید.) بعد از 20 دقیقه شعله گاز را خاموش کرده و فرصت دهید محلول کاملا ولرم شود.

اکنون مواد را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و آن را با دور تند همزن بزنید تا کم کم سفید شده و حجمش بیشتر و بیشتر شود. (مواد بعد از هم زدن 4 برابر میشود و اگر ظرف کوچک باشد کار خراب میشود.)

همزدن مارشمالو معمولا 20 دقیقه تا نیم ساعت طول میکشد.

وقتی مارشمالو در پره های همزن به حالت عکس زیر شد یعنی کم کم درحال آماده شدن است و تقریبا 5 دقیقه دیگر نیاز به هم زدن دارد.

 

بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.

سپس کاغذ فویل را با روغن کمی چرب کرده و داخل قالب دلخواه قرار دهید و مایع را داخل آن بریزید.

قالب را داخل یخچال قرار دهید و حدود 2 ساعت بعد آن را از قالب خارج کرده و برش دهید.

نکات
بهتر است نهایت ارتفاع مواد در قالب 2 سانت باشد.
مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.
 


:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

گوگل ادوردز چه مزایای دارد؟ تا بحال هنگام جستجوی عبارتی در گوگل به نتایجی که با علامت AD دیده می شوند دقت کرده اید؟ میدانید که این علامت چرا برای دیگر وب سایت ها مشاهده نمی شود؟ یا چرا وب سایت هایی که دارای علامت AD هستند معمولا در ابتدای صفحه نتایج گوگل ظاهر می شوند؟ این وب سایت از سیستم تبلیغاتی گوگل استفاده نموده اند تا بتوانند میزان فروش و اراده خدمات خود را افزایش دهند. با همراه باشید تا شما را با این سیستم تبلیغاتی به عبارت دیگر گوگل ادوردز آشنا کنیم و مزیت های آن را برایتان روشن سازیم. در صورت نیاز به مشاوره رایگان و اطلاع بیشتر از هزینه های استفاده از تبلیغات کلیکی گوگل با متخصصین ما در ارتباط باشید.

09196218447

گوگل ادوردز چیست؟

یکی از دغدغه های وب مستران بعد از راه اندازی وب سایت، افزایش میزان ترافیک ورودی و در نتیجه ی آن افزایش میزان فروش می باشد پس باید وب سایت خود را به کمک سئو برای موتورهای جستجو همچون گوگل بهینه سازی کنند. اما راه دیگری نیز وجود دارد تا به وسیله آن ترافیک بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنند. ادوردز یک سیستم تبلیغاتی ارائه شده توسط گوگل می باشد که به شما کمک می کند تا بازاریابی خدمات و محصولات خود را توسعه دهید. روش کار این سیستم بازاریابی به این گونه می باشد که شما برای کلمه ای کلیدی هزینه را پرداخت می کنید تا برای آن کلمه کلیک دریافت نمایید. اما فراموش نکنید که گوگل تنها با هر کلیک روی کلمه ی کلیدی مشخص شده از هزینه پرداختی شما کسر می کند. به عبارت دیگر می توان گفت که روش کار گوگل ادوردز به صورت Pay Per Click یعنی پرداخت به ازای هر کلیک می باشد. شما می توانید وب سایت هایی که از این سیستم تبلیغاتی گوگل استفاده می کنند را با علامت AD تشخیص دهید. استفاده از google ads مزیت های قابل توجهی داشته که در ادامه آن ها را بررسی خواهیم کرد

مزایای تبلیغات گوگل ادوردز

کاربران  روزانه به منظور دستیابی به محصولات و خدمات مورد نیاز خود از اینترنت استفاده می کنند و معمولا به وب سایت هایی سر می زنند که جز نتایج اولیه باشند. از این رو وب مستران برای آن که بتوانند کاربران بیشتری را به سمت وب سایت خود جذب کنند از تکنیک هایی همچون تبلیغات کلیکی گوگل استفاده می کنند که بتوانند جز ابتدایی ترین نتایج جستجو قرار گیرند تا به وسیله ی آن به هدف خود نزدیک شوند. این تبلیغات مزایای قابل توجه ای را به دنبال دارد.

1) آگاهی کاربران از برند شما: از قدیم الایام صاحبان کسب و کار برای افزایش میزان فروش خود از روش های تبلیغاتی گوناگونی مانند بنر، روزنامه و تلویزیون استفاده می کردند که علاوه بر صرف انرژی بسیار و هزینه ی بالا نتیجه ی مطلوب خود را از آن دریافت نمی کردند. اما امروزه با پیشرفت اینترنت می توانید به کمک گوگل ادز هنگامی که کاربران به دنبال محصولات موردنظر خود هستند برند خود را به اطلاع مخاطبانتان برسانید.

2) نتیجه گیری سریع تر نسبت به سئو: همانطور که در ابتدا به آن اشاره نمودیم برای آن که جز نتایج اولیه موتورهای جستجو همچون گوگل قرار بگیرد تا کاربران بیشتر از وب سایت شما دیدن کنند لازم تا آن را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید. انجام عملیات سئو به منظور بهینه سازی سایت کمی زمان بر خواهد بود اما با استفاده از گوگل ادوردز می توانید زودتر به نتیجه دلخواهتان نزدیک شوید.

3) کسب رتبه ی بهتر در صفحه نتایج گوگل: رقابت بر سر کسب رتبه بالا در گوگل کار دشواری است چرا که رقبای زیادی برای دستیابی به این هدف دست به کار شده اند از این رو برای آن که بتوانید سریع تر به نتیجه مطلوب خود برسید و رتبه ی بهتری را در صفحه نتایج گوگل کسب کنید، google ads بهترین گزینه می باشد.

4) کسب ترافیک ارگانیک: یکی دیگر از قابلیت ها و مزایای گوگل ادوردز اینست که می توانید با مشخص نمودن موقعیت جغرافیا و نوع دستگاه مورد استفاده کاربران، تبلیغات خود را برای آن ها به نمایش بگذارید و هدفمند تر ترافیک جذب نمایید. به عنوان مثال ممکن است که کالا یا خدمات شما فقط مختص به دستگاه های کامپیوتری می باشد از این رو با مشخص کردن نوع دستگاه تبلیغات را تنها برای کاربرانی که از کامپیوتر استفاده می کنند نشان داده شود.

5) انعطاف پذیر است: یکی از مهمترین قابلیت های این سیستم تبلیغاتی انعطاف پذیری در شخصی سازی کمپین های تبلیغاتی است. به عنوان مثال می توانید به راحتی افزونه هایی را اضافه کنید یا تبلیغ خود را برای کاربرانی که از پلتفرم هایی همچون Gmail، Youtube استفاده می کنند نیز نمایش دهید.

6) امکان اندازه گیری تبلیغات گوگل: شما می توانید به کمک google ads میزان برگشت سود را بررسی کرده یا تعداد لید را محاسبه کنید در صورتی که در تبلیغات آفلاین نمی توانید تشخیص دهید که مشتریان از کدام روش جذب شده اند.



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()