نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

انتشار برنامه در گوگل پلی یکی از مهم ترین اموری است که هر برنامه نویس بعد از طراحی و ساخت اپلیکیشن باید به آن بپردازند. اگر می خواهید برنامه ی شما جذابیت و محبوبیت خاص خودش را پیدا کند باید برنامه ی خود را در بزرگ ترین پلی استور جهانی به اشتراک بگذارید.

این موضوع برای اپلیکیشن هایی که در سطح جهانی ساخته شده اند اهمیت بیشتری دارد چون بهترین روش برای نشان داده شدن برنامه به دنیا می باشد.

قوانین انتشار برنامه در گوگل پلی

روش های انتشار برنامه در گوگل پلی چیست؟

راه های انتشار برنامه در گوگل پلی متفاوت می باشد اما فرق آن ها در داشتن اکانت دولوپری گوگل یا نداشتن آن می باشد.

اولین چیزی که برای انتشار برنامه نیاز می باشد، داشتن حساب دولوپری گوگل است. داشتن و ساخت این حساب برای ما که در کشور ایران هستیم و تحریم می باشیم کار بسیار سختی می باشد. شما باید خود را به جای یک فرد دیگر در یک کشور دیگر نشان دهید تا بتوانید اکانت گوگل پلی را خریداری کنید.

برای این کار باید حساب ارزی داشته باشید و همچنین حتما با وی پی اس وارد شوید. اما تیم تیکو راه را برای شما ساده کرده است. کافیست با شماره ی زیر تماس بگیرید

شماره تماس تیکو

بعد از اینکه حساب گوگل پلی را ساختید می توانید برنامه ی خود را داخل آن منتشر کنید. اگر این کار را بلد نیستید می توانید از ما کمک بگیرید.

برای انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی باید یک سری موارد را به صورتی که در قوانین انتشار برنامه در گوگل پلی هست آماده کرده و در داخل اکانت گوگل پلی آن را آپلود نمایید.

موارد مورد نیاز برای انتشار برنامه در پلی استور:

  • اسکرین شات از تصاویر هر صفحه ی برنامه (حداکثر 8 تصویر)
  • فایل apk برنامه
  • نام کامل برنامه
  • توضیحات کوتاه برنامه ( حداکثر 80 کاراکتر)
  • توضیحات بلند برنامه ( حداکثر 4000 کاراکتر)
  • آدرس سایت
  • آدرس ایمیل
  • بنر کلی از صفحات برنامه ( ابعاد 500* 1024)
  • آیکون برنامه ( 512* 512)

اگر می خواهید برنامه را به دو زبان منتشر کنید باید از همان ابتدا زبان دیگر را هم بارگزاری کنید.

وقتی این موارد را آماده کردید می توانید اقدام به انتشار کنید. مراحل انتشار 5 مرحله است. هر مرحله به مرحله ی قبل وابسته می باشد. یعنی باید ابتدا مرحله ی 1 را کامل کنید و بعد از آن وارد مرحله ی 2 شوید. فراموش نکنید که حتما باید از یک لینک اختصاصی برای خود استفاده کنید.

وقتی همه ی مراحل را طی کردید، در نهایت برنامه به حالت pending در می آید. در این حالت باید منتظر بمانید ببینید که ربات های گوگل برنامه ی شما را رد می کنند یا آن را تایید می کنند. معمولا بین 24 تا 48 ساعت زمان می برد تا برنامه ی شما مورد تایید گوگل قرار بگیرد. در نهایت برای شما جیمیل می آید. از داخل اکانت خود می توانید لینک برنامه را ببینید.

برای هر بار آپدیت هم فقط کافیست فایل apk را آپلود کنید. اگر هم عکس و نوشته و فیلم است، در محل مناسب آن، آپلود نمایید.

روش دیگر انتشار هم انتشار برنامه داخل اکانت تیکو می باشد. برای این کار کافیست موارد مورد نیاز را به ما بدهید تا برای شما به راحتی منتشر کنیم. این روش از روش قبلی کم هزینه تر می باشد چون نیازی به هزینه برای انتشار برنامه و وی پی اس نمی باشد. توجه داشته باشید که این هزینه ها طبق قیمت دلار محاسبه می گردد.



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

مواد لازم برای کوکو مکزیکی :

سیب زمینی آبپز   سه عدد متوسط
 پیاز  یک عدد متوسط
 تخم مرغ سه عدد 
 آرد دو قاشق غذاخوری 
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه به مقدار لازم
پیاز داغ  دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا در صورت دلخواه
نمک و ادویه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کوکو مکزیکی

طرز تهیه کوکو مکزیکی :
سیب زمینی آب پز و پیاز متوسط و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

 

سیب زمینی آب پز و پیاز و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را هم بزنید

 

نکته :
گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و فلفل دلمه اي را تفت داده در صورت دلخواه یک قاشق رب اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید اصل این کوکو باید تند باشد.

 

کف ماهیتابه یک لایه از مواد ریخته و در صورت دلخواه پنیر را ریخته و مخلوط گوشتی را روی سطح مواد ریخته و با یک دم کنی درب ظرف را ببندید.

 

کف تابه یک لایه از مواد ریخته و پنیر و مخلوط گوشتی را روی آن ریخته و با دم کنی درب ظرف را ببندید

 

نکته :
اگر دم کنی نگذارید کامل پخته نمی‌شود.

 

به مدت زمان نیم ساعت زیر تابه شعله ملایم باشد تا مغز پخت شود.

 

بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی گذاشته و پانزده دقیقه دیگر زمان پخت دهید.

 

بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی بگذارید

 

نکته :
بعد از پخت تکه کرده و برگردانید تا طرف دیگر مواد پخته شود.
این کوکو را میتوانید به اشکال گوناگون درست کنید.

کوکوى سیب ‌زمینى را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد 



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده
  • بامیه :200گرم
  • گوشت :400گرم
  • پیاز سرخ شده :2 قاشق غذا خوری
  • لیمو عمانی : 2عدد
  • گوجه فرنگی : 3عدد
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • دارچین نکوبیده :1 قطعه
  • نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی ، بامیه و ادویه جات را اضافه کنید تا بپزند. بعد از کمی پختن این مواد ، لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید و به خورش اضافه کنید  تا بپزد.

گوجه فرنگی را پوست بگیرید و تخم های داخلش را بیرون بیاورید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.سپس در 5 دقیقه آخر پخت خورشت به همراه پیاز داغ به آن اضافه کنید و سعی کنید

تا خورش زیاد پخته نشود و بامیه ها له نشوند.

در آخر چوب دارچین را از خورش بیرون آورده و خورش را در کنار برنج سفید یا نان مصرف کنید.

طرز تهیه خورشت بامیه

نکاتی در تهیه خورشت بامیه

 

  • در تهیه خورشت بامیه می‌توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. برای این کار 600 تا 800 گرم گوشت مرغ را تهیه کنید و صورت تکه‌ای خرد کنید و مانند مراحل تهیه خورشت بامیه با گوشت گوسفند عمل کنید. در ضمن به این نکته نیز توجه کنید که گوشت مرغ بسیار سریع تر از گوشت قرمز تهیه می‌شود.
  • در جنوب برای خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه مقداری تمر هندی به آن اضافه می‌کنند. برای این کار مقداری تمر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و به مواد در انتهای پخته شدن اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای استفاده از آبلیمو در خورشت بامیه از آبغوره نیز استفاده کنید.
  • اگر در انتهای پخته شدن خورشت بامیه، کمی آب آن زیاد بود، مقداری صبر کنید تا آب به خورد مواد برود و خورشت غلیظ تر شود. غلیظ تر شدن خورشت هم ظاهر خورشت را بهتر می‌کند و هم آن را خوشمزه تر می‌کند.
  • می‌توانید در انتها برای خوشمزه تر شدن خورشت بامیه مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.

خورش بامیه با لپه

خورش بامیه اصلی بدون لپه پخته می شود اما جالب است بدانید که لپه باعث می شود خورش بامیه خوشرنگ تر و زیباتر شود. در صورتی که تمایل دارید به خورش بامیه خود لپه اضافه کنید کافیست لپه را در نیمه پخت خورش به آن اضافه کنید.

برای دسترو بالا باید ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم لپه را از دو ساعت قبل در یک کاسه آب بخیسانید تا کمی نرم شود و نفخش برطرف شود سپس پس از اینکه گوشت خورشتی را تفت دادید لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد از آن باقی مراحل پخت خورش را انجام دهید.

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

بیشتر مردم زمانی كه كلمه سوشی را می‌شنوند به سرعت گوشت خام ماهی به ذهن و نظرشان می‌رسد. سوشی در حقیقت طعم سركه برنج می‌دهد و به صورت سرد، با تكه‌های خام غذاهای دریایی یا گیاهی تزیین شده و سرو می‌شود. در سوشی توكیویی گوشت به صورت خام است و نام آن چِراشی زوشی است و ماهی ساشی می‌(خیلی تازه) در آن به كار می‌رود. نوعی ماهی پهن دریایی، ماهی سیم، ماهی قزل آلا، و یا حتی هشت پا در آن به كار می‌رود. باید باید ترتیب و روش صحیح به كار بردن گوشت خام برای سوشی مورد ملاحظه قرار بگیرد تا یك سوشی خوب درست شود.

روش پخت سوشی

  • آب : ½1 پیمانه
  • برنج :½1 پیمانه
  • سرکه سفید : ⅓ پیمانه
  • تربچه : 6 عدد
  • پیازچه : یک دسته
  • فلفل دلمه ای زرد : یک عدد
  • هویج : یک عدد
  • خیار : یک عدد
  • جلبک دریایی : 4 ورقه
  • آووکادو:½ عدد
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • شکر : یک قاشق مرباخوری
  • سس سویا : به مقدار دلخواه برای سرو

ابتدا برنج پخته شده را در یک کاسه  بریزید و با پشت چنگال آنراله کنید.نمک ، شکر و سرکه را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد مخلوط بدست آمده را به برنج له شده اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا مخلوط به خرد برنج برود.روی کاسه را بپوشانید و بگذارید تا آماده شدن بقیه مواد مخلوط شکر و سرکه به خورد برنج بروند.

در این فاصله تمام سبزیجات تهیه شده را بشویید و پوست بکنید.سبزیجات را پس از خشک کردن به صورت نازک و خلالی به اندازه یک چوب کبریت برش بزنید. برای اینکه آووکادو خردشده تیره رنگ نشود به آن مقداری آبلیمو بزنید.

حصیر مخصوص رول کردن سوشی را روی میز قرار دهید و روی آن یک ورق کاغذ روغنی پهن کنید.

برنج له شده را 4 قسمت کنید و یک قسمت آن را روی کاغذ روغنی پهن کنید.به طوری که 2 سانتی متر از ورقه جلبک بزرگترباشد.

بعد جلبک ها را طوری که قسمت براق آن به برنج بچسبد روی برنج قرار دهید .سپس سبزیجات خرد شده را هم به 4 قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از آنها را به طور طولی روی ورق جلبک میچینیم فقط دقت کنید سبزیجات را نباید به لبه جلبک نزدیک کنید چون موقعه رول کردن مکمن است سبزیجات بریزند.

دستانتان را خیس کنید و سوشی را از سمت خودتان به آرامی با کمک حصیر رول کنید.اگر احیانا برنجتان به کاغذ روغنی چسبید با دست خیستان آن را هم در کنار بقیه مواد رول کنید. بقیه مواد و جلبک ها را هم به همین ترتیب رول کنید.

تا قبل از سرو سوشی آن را با حوله ای نمناک بپوشانید.

 سوشی را هنگام سرو با کمک یک چاقوی تیز و نمناک به 4 قسمت برش بزنید و هر 4 قسمت را برای یک نفر به همراه سس سویا سرو کنید.

 روش دوم

آماده کردن سوشی

برنج سوشی

وقت‌گیرترین بخش تهیه سوشی، تهیه برنج آن است. برای تهیه این برنج باید از دوساعت پیش از پیچیدن رول سوشی، زمان برای خود در نظر بگیرید. یک پیمانه برنج برای سه رول سوشی کافی است.

مواد لازم برای برنج سوشی

• ۳ پیمانه برنج ژاپنی

• ۳، ¼ پیمانه آب

• ۱/۳ پیمانه سرکه برنج

• ۳ قاشق غذاخوری شکر

• یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

۱. برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد چندین بار بشویید تا آب آن زلال شود. سپس آن را در آبکش بریزید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. برنج را به همراه آب در پلوپز بریزید و بگذارید نیم ساعت خیس بکشد. سپس دستگاه را روشن کنید و نیم ساعت بپزید. ۱۵ دقیقه نیز آن را دم کنید تا کاملا نرم شود.

۲. در این فاصله، سرکه سوشی را آماده کنید: سرکه برنج، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. درون قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. آن‌ها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. پس از اینکه کمی غلیظ شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

۳. برنج دم کشیده را درون کاسه بزرگی بریزید. ترجیحا کاسه فلزی نباشد. سرکه سوشی را روی آن بریزید و با کف‌گیر آن‌ها را هم بزنید تا سرکه به خورد همه برنج‌ها برود. مراقب باشید که این حرکت موجب له شدن برنج نشود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

چیپس میگو

برای تهیه میگوی برشته، از خرده‌های نان تست یا پانکو (خرده نان ژاپنی) استفاده کنید. روغن (روغن بادام زمینی و روغن کنجد) را درون تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید. یک عدد تخم مرغ را درون کاسه بشکنید و هم بزنید. میگو را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون خرده‌های نان بغلتانید. سپس در روغن داغ به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید. میگو‌های طلایی شده را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود.

سبزیجات خود را خرد کنید، نصف یک عدد آووکادو و نصف یک خیار را به نوار‌های باریک برش دهید. این تعداد برای سه عدد سوشی کافی است.

مایونز اسپایسی

برای تهیه مایونز اسپایسی، به سس مایونز، روغن کنجد و سس تند فلفلی با طعم سیر نیاز دارید. سه قاشق غذاخوری مایونز، نصف قاشق چایخوری روغن کنجد و یک قاشق چایخوری سس سیر و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. استفاده از روغن کنجد به این سس طعم بسیار عالی می‌دهد. سس را کنار بگذارید.

ماهی اسپایسی

برای تهیه سوشی، به فیله تازه ماهی و خام تن نیاز دارید. یکی از بهترین گزینه ها، استیک ماهی ahi (ماهی تن زرد) است. ۱۱۵ گرم فیله این ماهی را تهیه کنید. با چاقوی تیز آن را به مربع‌های کوچک برش دهید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق غذاخوری روغن کنجد و یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل را به آن بیفزایید و هم بزنید. آن را نیز کنار بگذارید.

وسایل مورد نیاز برای پیچیدن رول سوشی

• برگه‌های جلبک دریایی (نوری)

• حصیر بامبو

• چاقوی بسیار تیز

• مخلوط ۲۸ گرم سرکه برنج + ۱/۳ پیمانه آب (برای شست‌وشوی چاقو هنگام برش دادن سوشی)

• دستمال کاغذی حوله‌ای

• سلفون

نوری (ورقه جلبک دریایی) را روی حصر بامبو قرار دهید. برنج را با کف گیر روی آن قرار دهید و سطح برنج را صاف کنید. با کمک دستمال کاغذی حوله ای، سطح برنج را فشار دهید و لبه‌های آن را دقیقا با لبه‌های جلبک تنظیم کنید. سپس جلبک و برنج را با هم و با کمک دستمال برگردانید تا در این مرحله، جلبک رو باشد.

میگو، خیار و آووکادو را روی جلبک بچنید. کمی سس مایونز و ماهی اسپایسی بریزید.

برای پیچیدن رول سوشی، لبه حصر بامبو و دستمال کاغذی را بگیرید. آن را تا حد امکان با کمترین قطر ممکن بپیچید تا رول کاملا سفت و محکمی ایجاد شود.

برای اضافه کردن ماهی‌های تند و فلفلی، با قاشق چایخوری آن‌ها را روی سطح سوشی قرار دهید. یک لایه سلفون روی آن بکشید. با چاقوی بسیار تیز، رول سوشی را به صورت رولت برش دهید. باید در یک حرکت چاقو آن را برش دهید. اگر به صورت اره‌ای ببرید، ممکن است رول از هم بپاشد. پس از برش، آن‌ها را کنار بگذارید و روی آن‌ها دانه‌های کنجد بپاشید.

از طعم عالی آن به همراه سس سویا لذت ببرید.

برای پیچیدن یک رول معمولی هم می‌توانید. حصیر بامبو را روی میز بگذارید. یک لایه جلبک روی آن قرار دهید. برنج را روی جلبک پخش کنید. میگو، خیار و آووکادو را روی برنج بگذارید. سپس آن را رول کنید. در آخر با چاقوی بسیار تیز آن‌ها را برش دهید.

در انتها نیز مایونز تند و اسپایسی را روی آن‌ها بریزید و سرو کنید.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

کاپ کیک ها یا کیک های فنجانی از جمله پرطرفدارترین کیک ها محسوب میشن که میتونه یه گزینه ی عالی برای پذیرایی از مهمونیای خودمونی تون باشه. امروز من یه مدل کیک فنجونی رو انتخاب کردم تا براتون بذارم که واقعا سریع و راحت آماده میشه و خیلی خوشمزست. واقعا هم به امکانات خاصی حتی در حد فر هم نیاز نداره و به راحتی میتونید در یک قابلمه آب تهیه اش کنید

دستور پخت کیک فنجانی

مواد لازم

 ۵ عدد
  1. ۱ عدد تخم مرغ
  2. ۳ ق غ شکر
  3. ۱/۴ ق‌ چ وانیل
  4. ۴ ق غ روغن
  5. ۴ ق غ آرد:4ق غ
  6. ۱/۴ ق غ پودر کاکائو
  7. ۱ ق مرباخوری بیکینگ پودر
  8. ۳ ق غ شیر

اول همه مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را می‌زنیم. بعد شیر و روغن را می‌افزاییم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب می‌کنیم. مواد را تا نصف فنجان می‌ریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن می‌چینیم و روی گاز می‌گذاریم.

آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی می‌گذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمی‌داریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.

 

سایر نکات
بهتر است فنجان شما چینی باشد ، فنجان شیشه ای احتمال اینکه شکسته شود بهتر هست استفاده نشود.
توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.


:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : زهرا جعفرزاده

شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید. 

شله زرد یکی از مناسب ترین انتخاب ها برای دسر هست. البته کمی سنگینه و بهتره به مقدار کم سرو بشه. ولی از نظر موادی که در اون به کار میره مثل زعفران و خلال بادام و پسته بسیار مغذی هست و همچنین طعم فوق العاده ای داره.

 دستور پخت شله زرد

 

مواد لازم شله زرد

مواد لازم اندازه
برنج نیم دانه 2لیوان
شکر 4 لیوان
آب 12 لیوان
کره گیاهی 50 گرم
زعفران 1 مثقال
گلاب 1 استکان
روغن مایع 1 قاشق
پودر دارچین مقداری
خلال بادام 1/4 لیوان
خلال پسته ، بادام و دارچین  برای تزئین

 

نکته مهمی که لازم است در مقدار پیمانه شعله زرد بدانید این است که هر اندازه پیمانه ای که انتخاب میکنید باید با همان پیمانه آب و شکر به نسبت چند برابر برای شعله زرد استفاده کنید. یعنی اگر یک پیمانه برنج میگیرید باید با همان پیمانه 2 لیوان شکر و 6 لیوان آب استفاده کنید. این نسبت در مورد درست کردن شعله زرد متداول است.

طرز تهیه شله زرد خوشمزه و لذیذ

ابتدا باید برنج را شسته و به مدت 12 الی 24 ساعت از شب قبل با 12 الی 13 لیوان آب خیس کنید و موقع پخت در ظرف مناسب با حرارت نسبتا زیاد قرار میدهیم و در قابلمه را نیمه بسته قرار میدهیم تا آب برنج بجوش آید. در این مرحله نباید اصلا برنج را هم بزنید.
در مرحله بعد باید زعفران را بسابید و با آب دم کنید و خلال بادام را با یک استکان گلابی که داشتیم خیس دهیم تا عطر بادام چند برابرشود.

اضافه کردن زعفران به شله زرد

وقتی برنج شکفته شد و آب را در خود جذب کرد حرارت را کم کنید و در این مرحله باید برنج را هم بزنید.نکته مهم و قابل توجه در این مرحله این است که نباید دیگر به برنجتان آب اضافه کنید چون این کار باعث می شود شله زرد آماده شده شما موقع خوردن و قاشق زدن آب بیندازد.

وقتی برنجتان کاملا شفته شد و به اصطلاح وا رفت باید شکرتان را اضافه کنید و هم بزنید و اصلا نگران نباشید که برنجتان در حال سفت شدن بود چون با اضافه کردن شکر برنج دوباره شل می شود و به هیچ وجه آب به برنجتان اضافه نکنید و همین طور مدام به مدت یک ربع هم بزنید تا ته نگیرد .
بعد از اینکه این زمان طی شد میتوانید خلال بادام و گلابتان را که در هم مخلوط بودند را به مواد شعله زردتان اضافه کنید و به مدت 5 الی 10 دقیقه اجازه دهید با بقیه مواد بپزد و آرام هم بزنید بعد از این مرحله زعفران دم کشیده شده تان را بریزید و به مدت 10 دقیقه ای هم بزنید.
باید اندازه زعفران تان طوری باشد که شعله زردتان رنگ نارنجی بگیرد بعد از این مرحله کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم و برای اینکه شعله زردتان شفاف تر شود از مقدار روغن مایع گفته شده استفاده میکنیم. بعد از 5 تا 10 دقیقه جوشیدن کره با بقیه مواد ،در ظرف را میگذاریم تا کاملا دم بکشد.
سپس شله زرد را در ظرف مناسب سرو میکنیم و به دلخواه با دارچین ، خلال پسته و بادام تزیین میکنیم. نوش جانتان.

فوت و فن های تهیه شله زرد

  • نکته برای پخت شله زرد اینه که شکر رو حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
  • در آخرین مراحل احساس کردید آبش کمه میتونید مقداری آب بهش اضافه کنید و اگر هم رقیق بود بذارید تا آب اضافیش بخار بشه. ولی اگه حرارت ملایم باشه در طول پخت، این مقدار آب مناسبه.
  • از اونجایی که شکر با حرارت دیدن کمی آب میندازه بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقداری از آب شله زرد بیشتر میشه، پس این نکته هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید.
  • میزان غلظت شله زرد باید انقد باشه که اگر مقدار کمی ازش توی بشقاب ریختید کاملا پخش نشه و کمی قوام داشته باشه.
  • وقتی شله زرد رو برای دسر استفاده میکنید بهتره سرد سرو بشه.

نکاتی برای تهیه شله زرد:

برای اینکه پودر هل سیاه است و رنگ شله زردتان را تغییر می دهد بهتر است پودر هل را مستقیماً داخل شله زرد نریزید و به جای آنن از روش های زیر استفاده کنید.

 

 پودر هل را داخل یک دستمال بریزید و گره بزنید و داخل یک لیوان بگذارید و آب جوش روی آن بریزید. بعد از دو ساعت در بیاورید و فشار بدهید و بگذارید که ته نشین شود. وقت اضافه کردن هل که رسید، فقط آب روی هل های ته نشین شده را به شله زرد اضافه کنید.

 

 روش دیگر هم این است که : مقدار لازم هل با پوست را بردارید و پوست آن را چاک بدهید و داخل یک ظرف بگذارید و روی آن آب جوش بگذارید و در ظرف را هم ببندید. بعد ظرف را به روش بن ماری حرارت بدهید به مدت نیم ساعت تا اسانس هل خارج شود. وقت اضافه کردن هل که رسید هل ها را از آب خارج کنید و فقط آب را به شله زرد یا فرنی یا ... اضافه کنید.

شله زرد


:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()