طرز تهیه:
۱٫گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.
۲٫با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!
۳٫ صبر می کنیم تا آب حتما بجوشه و بعد کوفته ها رو داخل آب جوش به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم در صورت تمایل هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده
۴٫در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزه
۵٫آخر با یکم آبلیمو کاملش میکنیم
نکاتی برای تهیه کوفته همدانی:
• برای اینکه کوفته ها باز نشوند می توانید آن ها را کمی در روغن سرخ کنید.
• ورز دادن هم در باز نشدن کوفته ها تاثیر دارد هر چه بیشتر ورز بدهید کمتر باز می شوند.
• سایز کوفته ها را به سلیقه ی خود می توانید تغییر بدهید.
• سعی کنید از گوشت کم چربی گوسفندی استفاده کنید.
• اگر مواد کوفته تان شل بود می توانید میزان آرد نخودچی را بیشتر کنید.